dreamhunter.blogg.se

En blogg om lite av varje

Ett gammalt projekt

Kategori: Allmänt

Shales andhämtning var snabb och ansträngd. Han vred snabbt och våldsamt på ratten så att hjulen skrek när de gled på asphalten. Han ignorerade bilarna som hade grönt ljus och fortsatte köra genom korsningen utan att bry sig om kaoset han orsakade. Istället vände han på huvudet och fick se bilen som förföljde honom svänga precis lika våldsamt som han själv hade gjort för att sedan köra förbi rödljuset och kaoset. 

Han hade upptäckt att han var skuggad ungefär tre kvarter från platsen de för tillfället befann sig på. När han först fått syn på bilen hade han trampat på gasen så att hjulen skapade rök mot asphalten.Någonting som krävde enormt mycket träning. Någonting som förföljaren tydligen hade eftersom han hade gasat likadant så fort han märkte att Shale ökade farten.

Folk tutade och skrek efter honom ända tills den förföljande bilen körde förbi, då blev de bara paffa. En fortkörare kunde de hantera men två betydde oftast att någonting var på gång. Någonting stort men de kunde inte lista ut vad. Om Shale fick sin vilja igenom så skulle de aldrig få veta det heller. Han hade mycket som red på att han skötte sitt jobb ordentligt och han tänkte inte låta en enstaka förföljare förstöra det. Han hade trots allt varit med om värre... mycket värre.

KOMMENTARER:

  • Ante säger:
    2015-09-09 | 23:34:38

    Det är ur din bok gissar jag på. Häftigt :-) Bra skrivet.

  • Wilmis ^.^ säger:
    2015-09-10 | 09:24:03

    #Längtarefterattläsamer!!! Bra skrivet, du har ett så beskrivande språk (y)

    Svar: tack 😊
    dreamhunter.blogg.se

Kommentera inlägget här: